Επωνυμία: NASDAR MON IKE
ΑΦΜ: 800869592
ΔΟΥ: ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Έδρα: ΑΧΙΛΛΕΩΣ 114 ΠΑΛΑΙΟ  ΦΑΛΗΡΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 143477501000

Μετρώντας αρκετά χρόνια στο κλάδο της υπόδησης, στον τομέα της εισαγωγής και διανομής γυναικείων , παιδικών και ανδρικών υποδημάτων, και λειτουργώντας παράλληλα στον τομέα της λιανικής πώλησης φυσικών καταστημάτων, η εταιρεία μας προβαίνει τώρα στην δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος μας το οποίο θα φέρει νέα πνοή στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από τα επιλεγμένα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά αναγνωρισμένα brands.

Μια νέα διαδικτυακή εποχή ξεκινά με το λειτουργικά σχεδιασμένο e-shop να δημιουργεί μία ευχάριστη και φρέσκια αγοραστική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη. Βάζουμε τα δυνατά μας για τη γρήγορη, αξιόπιστη και εύκολη παράδοση κάθε πακέτου εντός Ελλάδας. Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια κάθε online αγοράς, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και φυσικά η ικανοποίηση καθενός από εσάς, εξατομικευμένα.

Συνεχίζοντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες με καταξιωμένα brands, αλλά προσθέτοντας και νέα ,διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, υλικά και trends για τις να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, άνδρα αλλά και των παιδιών.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στο e-shop μας.
Ευχαριστούμε!
Αυτό το email υπάρχει ήδη