Παράδοση Παραγγελίας

Αποστολή στον τόπο που επιλέγει ο Πελάτης: Εάν ο  Πελάτης επιλέξει  την αποστολή των προϊόντων σε τόπο της επιλογής του, τα προϊόντα παραδίδονται σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (courier) και ο Πελάτης θα λάβει ηλεκτρονική ενημέρωση ότι το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή καθώς και τον αριθμό αποστολής. Ο Πελάτης θα ενημερωθεί από τη μεταφορική εταιρεία για τον χρόνο παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον Πελάτη και υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του κατά την υποβολή της, εισάγοντας Διεύθυνση, Περιοχή  και Τ.Κ. της περιοχής της επιλογής του. Λανθασμένη καταχώριση στοιχείων αποστολής, που έχει σαν αποτέλεσμα εσφαλμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, δε βαρύνει την Εταιρεία, αλλά τον Πελάτη.

Ο Πελάτης οφείλει να ελέγχει τα προϊόντα που παραλαμβάνει. 


Χρόνος Παράδοσης 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων προσδιορίζεται στην παραγγελία ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τρόπο και τον τόπο αποστολής τους.

Για ογκώδεις παραγγελίες ή παραγγελίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του Πελάτη, ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά περίπτωση με τον Πελάτη.


Ανωτέρα Βία

Η Εταιρεία, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, που ευλόγως δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Εταιρείας ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κλπ) και αναλαμβάνει να ενημερώσει σχετικά τον Πελάτη σε κάθε τέτοια περίπτωση

Χρησιμοποιούμε Cookies για να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στο e-shop μας.
Ευχαριστούμε!
Αυτό το email υπάρχει ήδη